Dalhart High School

Skip to main content
Search The Site
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:30 AM 30 min
Pledges & Announcements 8:35 AM 8:40 AM 5 min
2nd Period 8:40 AM 9:10 AM 30 min
Assembly Period 9:15 AM 10:10 AM 55 min
3rd Period 10:15 AM 10:45 AM 30 min
4th Period 10:50 AM 11:20 AM 30 min
5th Period 11:25 AM 12:10 PM 45 min
Lunch 12:10 PM 1:10 PM 60 min
6th Period 1:15 PM 2:00 PM 45 min
7th Period 2:05 PM 2:50 PM 45 min
8th Period 2:55 PM 3:40 PM 45 min